e-pilepsy

Noi tratamente disponibile. Vorbeste-ne cu noi despre posibilitatea de vindecare a epilepsiei.

Despre proiectul e-pilepsy

E-PILEPSY este un proiect pan-European, cu scop primordial de a îmbunătăți gradul de conștientizare și accesibilitatea la interventia chirurgicala ca tratament al epilepsiei în diferite țări. Chirurgia Epilepsiei este un tratament stabilit pentru persoanele cu epilepsie focală rezistenta la medicamente.

Despre e-pilepsy

Ce este epilepsia?

Putem avea cu totii o criza de epilepsie, aproximativ unul din douăzeci de oameni au o criza de epilepsie în viața lor. Astfel, la unele persoane, echilibrul dintre inhibitie și excitație la nivel cerebral este afectat, iar acesta se manifesta prin crize epileptice repetate. Acest dezechilibru poate apare din multe motive…

Epilepsia

Ce este chirurgia epilepsiei?

Interventia neurochirurgicala cea mai frecventa efectuata la nivelul creierului se numeste operatie de rezectie. Chirurgia rezectivă pentru epilepsie este utilizata pentru a elimina o parte a creierului care cauzează crize epileptice, fiind indicata în cazul în care crizele încep dintr-o zonă bine delimitata cerebrala. Aceasta forma de epilepsie se numește epilepsie focală.

Chirurgia epilepsiei